PLEASE, SAVE THE DATE!

  • Nieuws

door Redactie

31 oktober – 2 november 2022

Gericht op, maar zeker niet beperkt tot, hackers, ingenieurs, creatievelingen, studenten, kunstenaars, ontwerpers, denkers en knutselaars. Waar ze uitgedaagd worden om met nieuwe oplossingen, concepten, prototypes en modellen te komen.

Hoe kan je meedoen?

Er zijn meerdere manieren waarop je kan deelnemen aan Transform.hackathon.

We dagen digitale nerds, ontwerpers, beleidsmakers, kunstenaars, pioniers, dwarsdenkers en verbinders uit om tijdens Transform.Hackathon samen te werken aan nieuwe modellen voor het energiesysteem van morgen. Die nieuwe modellen en concepten bouwen we vanuit publieke waarden volgens de principes van De wereld van B.

Samen met onze partners en challenge-owners hebben we vier challenges geformuleerd.

For the future of energy

Steeds meer mensen begrijpen de urgentie rond de energietransitie en voelen ook het verlangen om onze wereld te transformeren naar een plek die duurzaam is en waar we als samenleving kunnen floreren. Energie is de drijvende kracht in onze samenleving. Alles wat we doen, maken, dragen en eten vraagt energie. Door onze geschiedenis heen is energie altijd een stuwende kracht van verandering geweest.

De manieren waarop we energie produceren, delen en gebruiken zal dus ook nu een belangrijk hefboom voor onze transitie zijn. En omdat we onze huidige problemen niet kunnen oplossen met hetzelfde denken dat ze gecreëerd heeft, zullen we nieuwe modellen moeten ontwikkelen die de oude kunnen vervangen.

Onze Transform.Hackathon is een plek waar bouwen aan nieuwe systemen centraal staat. Het zal een creatieve speeltuin zijn om te experimenteren en samen te creëren. We zijn op zoek naar de juiste mix van bedenkers, hackers, bouwers en verhalenvertellers die mee willen doen. We nodigen jou graag uit om nieuwe concepten en modellen te maken die een beslissende bijdrage kunnen leveren aan het energiesysteem van morgen. Wil je deelnemen aan een unieke ervaring, fantastische mensen leren kennen én meebouwen aan een betere wereld?

Check hier de Cinamatic trailer