Prepare to Transform

  • Nieuws

door Anna Helmus

Prepare workshop #1

Op dinsdag 4 oktober was de eerste van twee Prepare Workshops. De middag diende als inhoudelijke voorbereiding voor deelnemers en hun teams.

De ruim 40 aanwezigen kregen een introductie door Transform.Hackathon mede-initiatiefnemer Arash Aazami over het belang van de Hackathon, specifiek nu. Vervolgens nam mede-initiatiefnemer Lennart Lalieu hen mee in het programma van de drie dagen en overige praktische need to knows.

In het tweede deel van de workshop was er ruimte om in gesprek te gaan met de challenge owners van de vier challenges. Op deze manier konden de aanwezigen hun challenge beter gaan begrijpen of er een uit kiezen als ze dit nog niet hadden gedaan. Mooi om te zien was dat er ook spontaan teams werden gevormd door de mensen die zich individueel hadden aangemeld. De sfeer van de middag beloofd veel goeds voor de daadwerkelijke Hackathon!

Op 19 oktober zal er een tweede Prepare Workshop plaatsvinden voor deelnemers van de Transform.Hackathon. Ditmaal in Zwolle. Hier ontvang  je een mail over wanneer je bent ingeschreven.

Wil je meedoen aan de Transform.Hackathon maar heb je nog vragen of wil je simpelweg wat meer informatie? Meld je dan aan voor de meetup op 11 oktober in het Provinciehuis te Assen.